La meva vida a Gelida

25.1.07

Ahir vaig veure el sol !

Va ser per qüestions de feina: vaig entrar més d’hora (bé, molt més d’hora) a treballar i també vaig plegar abans. A les 3 del migdia era a casa, vaig fer pujar les gosses al cotxe i vam anar al camí de Can Perera.

Mmmm! Quin solet tan guapo que feia...

La veritat, va ser molt estimulant i m’ho vaig passar pipa veient la meva gossa (que no sé si és una gossa o una cabra) fent saltironets entre les herbes, pujant i baixant pels vorals del camí, perseguint ocells i passant pel meu costat al galop.

M’encanta aquest solet d’hivern!

19.1.07

No teniu res més a preguntar????


No sé per quin motiu, quan arribes a certa edat, després que hagis trobat parella i conviscut més o menys feliçment uns anyets (bé, en el meu cas vivim a Gelida des de fa 1 any i poquet, tot i que abans vam estar uns mesos a St. Joan Despí, de lloguer), allà on vas tothom acaba per fer-te la mateixa pregunta:
Quèèèèèèèèè, quan us decidireu a tenir una criatura??????



Vagi on vagi, faci el que faci, tothom està interessat en el mateix. Els amics m’ho pregunten, els familiars ho insinuen, .... És un estrès!
El pitjor de tot va ser quan, després del nadal, al mig del menjador de l’empresa, una companya em diu davant de la resta: “Te puedo hacer una pregunta personal?” i m’ho deixa anar com si res! Escolta noia, que si t’ho hagués de dir no ho faria pas aquí enmig!


No heu pensat que en això de tenir criatures un ha de buscar un bon moment? I que potser el que superficialment pot semblar un bon moment, en el fons no l’és? A més, podria passar que jo fos estèril, o que ho fos el Jaume, O QUE HO FOSSIM TOTS DOS!!!!!!! Jo què sé! Deixeu-me tranquil·la que tindré “crius” quan vulgui.

I QUE NINGÚ EM TORNI A DIR QUE SE’M PASSARÀ L’ARRÒS (que jo no faig paelles!).


Per cert Nimue, a tu se’t va passar l’arròs (dic el de la paella que vas fer a València) ; )

10.1.07

La vida te da sorpresas



Nois, ja sé que fa un temps que no us escric. He estat 3 setmanes meravelloses de vacances !!!
Però el passat dilluns ja em vaig reincorporar a la feina... : ( Què hi farem!

Avui he consultat si m’havien acceptat per fer a distància un dels últims crèdits que em manquen per acabar i SNIFF SNIFF, tinc el número 119 de 60 places. O sigui que aquest encara no serà el meu últim any d'esforç acadèmic...

D’altra banda, la meva mare torna a estar fotuda. Uns ganglis que no li van poder operar se li han fet més grans i estem esperant que li facin un parell de proves més per veure si la tornen a operar o li fan alguna sessió de quimio.

Com veieu, pinten bastos.No m’ho esperava això del 2007. Vull que em tornin el 2006 que jo tot això no he demanat per reis!
On hi ha els fulls de reclamacions???
 
adopt your own virtual pet!