La meva vida a Gelida

7.11.06

Fluir




N’estic fins als collons de la gent que “flueix” com a excusa per a no comprometre’s.

Així va el nostre món, cadascú a la seva, mirant només per si mateix. Però apa, seguiu fluint. Per a vosaltres això és l’únic important: la recerca del vostre benestar.






7 Comments:

  • At 1:37 p. m., Blogger nimue said…

    mmmm... doncs no sé... a mi m'agrada la filosofia flow i la recerca del meu benestar és important, clar. Tot i que intente que això no afecte al malestar dels altres. Però vaja... qualsevol filosofia malentesa porta a això, a malentesos.
    Xiqueta, si aquesta gent no t'apanya, serà qüestió de buscar-ne d'altres.

     
  • At 2:34 p. m., Blogger Pep ... però posa-li Angu, també said…

    Uf, crec que de la gent que parla la Sandra no es fàcil escapolir-se'n!!! Això ... o ho entés malament tot, que ja podria ser, ja

    Un petó, Sandra. I calma't o et sortiran canes com a mi, que era un tiu tranquil i ara semblo Floquet de Neu ... on és el meu plàtan?

     
  • At 7:30 p. m., Blogger Ainalma said…

    Saps què és pitjor que enamorar-se d'algú que acaba delint-se per "fluir"? Enamorar-se de algú a qui ja saps que li agrada fer-ho. En aquest cas no pots bonegar a ningú.

     
  • At 10:37 a. m., Blogger Sandra said…

    Nimue, estic d'acord amb tu en que hem de buscar la nostra felicitat, no podem fer les coses per als altres constantment. El problema és que certes persones ho utilitzen com a excusa i et diuen "si, tenim aquest problema, deixa't fluir i ja hi trobaràs una solució".
    Gamarús! La solució potser passa perquè deixis de fluir i facis alguna cosa.

    I no Pep, no és fàcil escapolir-se'n.

    Ainalma, un cop em vaig enamorar d'un tio així. Però va marxar fluint...

    Nois/es, des d'aquí faig una crida al compromís amb els altres per salvar la nostra civilització de l'individualisme egocèntric.

     
  • At 2:55 p. m., Blogger Lost in Translation said…

    jo ho estic passant malament precisament per aixo, perque la gent no es compromet...perque hi ha una forma de passar de la gent tot sempre sense profunditzar massa i jugartela en les relacions entre les persones

     
  • At 5:58 p. m., Blogger Teresa said…

    Sí, hi ha molta gent a qui li fa por el compromís...

    Si la gent flueix en sí mateixa, sense tindre en compte la gent que l'envolta, en realitat no està fluint, està perdent moltes oportunitats. Fluir és una altra cosa (o això és el que jo crec).

    NO a l'individualisme egocèntric!

     
  • At 11:07 a. m., Blogger elvenbyte said…

    Sento molt el que t'hagi passat. Sembles un poc dolida...

     

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

 
adopt your own virtual pet!